De Tuinmuze

Tuinweekend

01-09-2014

De Tuinfluiters op vrijdag en open tuin op zaterdag en zondag. Zo zag het laatste weekend van augustus er voor De Tuinmuze uit. De bezoekers trotseerden het hemelwater, dat met tussenpozen royaal naar beneden stortte.

De Tuinfluiters uit Aalten boften op vrijdag nog enigszins wat het weer betrof. Het was een klein groepje vanwege collega's die geen vrij konden krijgen, maar enthousiast en belangstellend waren ze zeker! Ook Compassion werd gul bedeeld. Dank je wel!

Zaterdag en zondag 30 en 31 augustus nam De Tuinmuze deel aan de open tuinweekenden, georganiseerd door het Toeristisch Platform DHK. Belangstellenden konden kiezen uit tuinen en natuurgebieden in Doesburg, Achter-Drempt, (Voor) Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Hummelo, Velswijk, Hengelo (Gld), Zelhem en Halle. Ondanks de frequente en soms heftige regenbuien kwamen de bezoekers: petje af! Als het buiten te erg werd, was het gezellig toeven in het atelier. Koffie, thee, chocolaatjes of een crackertje met zelfgemaakte jam ging er meestal wel in. Er was bovendien genoeg te zien aan originele aquarellen van de Landleventekeningen, de unieke kaarten en de schilderijen.

 
Diensten

De Tuinmuze levert een totaalpakket aan diensten voor uw tuin.

Tuinontwerp Tuinontwerp

Beplantingsplan Beplantingsplan

Aanleg Aanleg

Dennenweg 2, 7021 MH Zelhem


Tel: 06 - 23 08 27 40
Realisatie door PowerAssist webdesign Arnhem | Powered by IQ cms