De Tuinmuze

Tuinontwerp

De Tuinmuze combineert kennis van tuinen met creativiteit, gevoel voor compositie en kleuren. Dat laatste vanwege haar ruime ervaring in het maken van tekeningen en aquarellen. Een ijzersterke combinatie.

Voor De Tuinmuze ligt de uitdaging daarin om voor u een tuin te ontwerpen waar u helemaal gelukkig mee bent. En dat binnen de beperkingen - of juist de meerwaarde - van de omgeving, de grond en het eigen karakter van de plek.

Een tuin kent, net als de menselijke geest, plekken waar je graag komt en plekjes waar je liever een schutting omheen zet. Een tuin met alléén maar mooie plekken zou optimaal zijn.
Daar streven we naar: een tuin die voor u op alle plekken en in alle seizoenen de moeite waard is.

Dit zeggen mijn klanten:

Familie Artz, Bemmel
Onze keuze voor de Tuinmuze voor het herinrichten van onze voor- en achtertuin is voornamelijk bepaald door de deskundigheid van Mady en de betrokkenheid die zij uitstraalt richting haar klanten. Zij heeft ons op een hele prettige manier geholpen bij het bepalen van de inrichting van onze tuin. Opvallend daarbij was haar oog voor detail. Met haar ervaring op het gebied van bloemen en planten heeft zij voor onze tuin een prachtig ontwerp gemaakt dat voor ons gezin met kleine kinderen praktisch is, in ieder seizoen de juiste accenten legt op groei en kleur en daarbij ook nog eens goed te onderhouden is. Met haar verfrissende suggesties zijn we erin geslaagd om onze tuin heel anders maar volledig naar onze smaak opnieuw in te richten.
De tuinman die zij heeft aanbevolen kon met haar ontwerp vervolgens eenvoudig uit te voeten hetgeen resulteerde in een fantastisch eindresultaat. Kortom, wij kunnen iedereen aanbevelen om de tuin te laten ontwerpen door De Tuinmuze, gegarandeerd een succes!

Kees en Marie-José, Zevenaar
We hebben voor “De Tuinmuze” gekozen omdat Mady ook onze voortuin naar tevredenheid heeft aangelegd.
Mady heeft een goede smaak ten aanzien van de beplanting. Iedere week bloeit er iets anders in de tuin. Haar ideeën zijn niet standaard.  Ze heeft  een mooie overgang gemaakt tussen de tuin en onze serre zodat het geheel goed bij elkaar past.  We genieten er nog iedere dag van.

Annelies, St. Oedenrode
Ik kies voor de Tuinmuze omdat zij een brede kijk heeft op de natuur. 
Haar creatieve tuinontwerpen passen in het landschap en de omgeving, of het nu grote of kleine tuinen zijn. Zij heeft een goed gevoel voor kleur en plantencombinaties. Al met al geen doorsnee-tuinen!

 

Kijk eens rond in het menu aan de linkerkant om een indruk te krijgen welke tuinen De Tuinmuze reeds heeft afgeleverd.

 
Diensten

De Tuinmuze levert een totaalpakket aan diensten voor uw tuin.

Tuinontwerp Tuinontwerp

Beplantingsplan Beplantingsplan

Aanleg Aanleg

Dennenweg 2, 7021 MH Zelhem


Tel: 06 - 23 08 27 40
Realisatie door PowerAssist webdesign Arnhem | Powered by IQ cms